Pohjarakennus-Ekspertti Oy

Pohjasta piippuun rakentaen!

Maanrakennus ja muu rakentaminen Helsingistä käsin

Tarjoamme rakennuspalveluja yli 20 vuoden kokemuksella pääkaupunkiseudulla

Pohjarakennus-Ekspertti Oy on kokenut tekijä rakennusalalla. Olemme toteuttaneet monia maanrakennushankkeita siinä missä piharakennus- ja talonrakennusprojektejakin. Asiakkaitamme ovat kaupungit ja kunnat alueilla Helsinki, Espoo, Vantaa sekä muu pääkaupunkiseutu. Meiltä saa taattua laatuluokan palvelua, mikä koskee sekä työnjälkeä että tapaamme palvella asiakkaita. Ota yhteyttä!

Maanrakennus, louhinta ja piharakentaminen

Maanrakennukseen tarjoamme kattavan urakointipalvelun: kaivuutyöt, maa-aineskuljetukset, louhinnat sekä piharakentamisen sisältäen betoni- ja luonnonkivityöt. Meillä on tehokas kalusto, jonka ohjaimissa istuu aina kokenut maanrakennuksen ammattilainen.

Paalutus, perustustyöt ja pohjatutkimukset

Pohjarakentamisessa pystymme suorittamaan paalutustyöt sekä muut perustusratkaisut. Teemme tarvittavat pohjatutkimukset, jotta rakennukselle voidaan valita paras perustustapa. Meiltä saa myös perustusten korjaustyöt.

Tukiseinät ja muu rakentaminen

Pystytämme rakennustyömaille tukiseinät, ja hoidamme tarvittaessa muun rakentamisen osa-alueet. Pyydä tarjous palvelusta, jota tarvitset, oli kyseessä sitten maanrakennus tai laajempi palvelukokonaisuus. Tutustu myös referensseihimme, niin näet millaisten kohteiden parissa olemme työskennelleet. Toimialueemme ulottuu Helsingistä koko pääkaupunkiseudulle.